Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει τον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας στα Χανιά. Το θέμα του διαγωνισμού θα είναι η Φωτογραφία Δρόμου (Έγχρωμο - Ασπρόμαυρο).

Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι ανεξάρτητα από εθνικότητα, τόπο διαμονής, χώρα, πλανήτη, γαλαξία. (εξαιρούνται οι κάτοικοι του Ωρίωνα λόγω αναπτυγμένης τεχνολογίας). Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι 15€ και ο κάθε φωτογράφος μπορεί να στείλει από 1 έως 6 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης που ακολουθεί. Ως καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των φωτογραφιών ορίζεται η Παρασκευή 20 Μαΐου 2011. (σφραγίδα ταχυδρομείου)

 

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από 5μελή επιτροπή που θα αποτελείται αλφαβητικά από τους:

  1. Ανδρώνη Κωνσταντίνο (Φωτογράφο, εκδότη του ψηφιακού περιοδικού grey)
  2. Βουλγαράκη Γιάννη (Φωτογράφο, καθηγητή φωτογραφίας)
  3. Κολεσίδη Γιάννη (Φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Reuters)
  4. Λυκάκη Μάνο (Φωτογράφο, καθηγητή στη Leica Academy και τον Φωτογραφικό Κύκλο)
  5. Τσεβά Δημήτρη (Φωτογράφο, καθηγητή στη Leica Academy)

 

Θα δοθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι με έπαθλα:

  • 1ο βραβείο

Διαμονή, 5 διανυκτερεύσεις, στο Sirios Village, 4* στο Δαράτσο Χανίων

  • 2ο βραβείο

Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, στο Crispy World, 4* στα Ραπανιανά Χανίων

  • 3ο βραβείο

Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο Sirios Village, 4* στο Δαράτσο Χανίων

 

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της λέσχης την Παρασκευή 17 Ιουνίου. (Μετά την παράταση που δόθηκε στην υποβολή των συμμετοχών, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στο τέλος του μήνα. Επίσης λόγω υποχρεώσεων του Τάσου Σχίζα στο εξωτερικό αντικαταστάθηκε στην κριτική επιτροπή από το Γιάννη Βουλγαράκη.)

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στα Χανιά, στο Γιαλί Τζαμισί από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2011. (Σε όλους αυτούς τους φωτογράφους θα χορηγηθεί βεβαίωση ανάρτησης.) Παράλληλα θα αποτελέσουν υλικό για έκδοση πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό (ανεξαρτήτως βραβείων ή αναρτήσεων). Κατεβάστε από εδώ τους όρους και το δελτίο συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των πολλών συμμετοχών, δόθηκε παράταση στην υποβολή των φωτογραφιών μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου. (σφραγίδα ταχυδρομείου)

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.