Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων προκηρύσσει Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέματα:

  1. "Τοπίο" (έγχρωμο): Η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη όταν απεικονίζει τοπία- εικόνες από τη φύση καθώς και αστικά τοπία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν πρέπει να είναι έγχρωμες.
  2. "Φωτογραφία Δρόμου" (α/μ): Η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη όταν καταγράφει με κάποιον τρόπο μια στιγμή στο δρόμο, σκηνοθετημένη ή μη στην οποία να περιλαμβάνεται το ανθρώπινο στοιχείο. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν πρέπει να είναι ασπρόμαυρες. (Σε περίπτωση που φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκριση τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος και όχι η ΛΕΦΚΙ.)
  3. "Extreme Sport" (έγχρωμο ή α/μ): Η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη όταν καταγράφει επικίνδυνα σπορ στα οποία οι συμμετέχοντες δοκιμάζουν τις φυσικές και ψυχικές τους αντοχές. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν μπορούν να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.

 

Στο φωτογραφικό διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, κάτοικοι Κύπρου και Κρήτης.Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό είναι 10 € για ένα θέμα, 15 € για δύο και 20 € για τρία θέματα. Το κόστος επιστροφής των έργων είναι 5 €. Τελευταία ημερομηνία παραλαβής των συμμετοχών, είναι η Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009. Η παράδοση γίνεται σε οποιοδήποτε μέλος των Δ.Σ. των Φ.Ο. ΤΕΥ–ΑΤΗΚ, και ΛΕΦΚΙ Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δελτία συμμετοχής επικοινωνήστε με τη ΛΕΦΚΙ Χανίων (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. τηλ. 2821040330 και 6973676267) ή με το Φ.Ο. ΤΕΥ-ΑΤΗΚ. Καλή επιτυχία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταλητική ημερομηνία για την παραλαβή των συμμετοχών μετατέθηκε για την Παρασκευή 11 του Σεπτέμβρη.

Όροι και δελτία συμμετοχής: σελίδα 1, σελίδα 2, σελίδα 3

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.