"Ο τρίτος άνθρω...

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων προβάλει στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων τη ταινία "Ο τρίτος άνθρωπος" σε σκηνοθεσία του Καρολ Ριντ, στο σενάριο ο γνωστός Βρετανός συγγραφέας αστυνομικών και κατασκοπικών μυθιστορημάτων Γκράχαμ Γκριν.

Στην κατεστραμμένη μεταπολεμική Βιέννη, έρχεται ένας Αμερικάνος συγγραφέας ύστερα από πρόσκληση ενός παλιού του φίλου, Όταν όμως φτάνει εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, ο φίλος του ο Χάρι έχει πεθάνει σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Όλα γύρω του τον κάνουν να υποψιαστεί ότι ο θάνατος του μπορεί να μην ήταν ατύχημα αλλά δολοφονία . Γνωρίζει τους φίλους του Χάρι, την κοπέλα του και έναν Άγγλο αστυνομικό επιθεωρητή και εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην υπόθεση ψάχνοντας την αλήθεια, μια αλήθεια που δεν είχε ποτέ υποψιαστεί...
Ο τρίτος άνθρωπος είναι μια ταινία μυστηρίου, με ευρηματική σκηνοθεσία, και υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ένα θρίλερ, μια ιστορία αγάπης, ένα σχόλιο για τα δεινά του πολέμου, για την ανθρώπινη φύση, για το καλό και το κακό. Μια ταινία που μας υπενθυμίζει ότι ο καλός κινηματογράφος δεν έχει ηλικία και 66 χρόνια μετά παραμένει μια αξέχαστη δυνατή εμπειρία.

Διάρκεια 104 λεπτά.

Είσοδος Ελευθέρη

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.