Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων συναντά το Νίκο Βασιλάκη

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων με χαρά υποδέχεται το Νίκο Βασιλάκη τη Δευτέρα 10/1 στον Άσωτο Υιό στις 18:00 μ.μ.

 

Ο Νίκος Βασιλάκης γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά και έζησε εκεί μέχρι τα 18 του. Το Καλοκαίρι του 2001 τελειώνει το λύκειο και μετακομίζει στο Ηράκλειο να σπουδάσει Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Τον Ιούλιο του 2004 αποκτά την πρώτη του D-SLR μηχανή (Nikon) και ξεκινά τη φωτογραφία σα χόμπι. Πέντε μήνες αργότερα το χόμπι γίνεται επάγγελμα. Όντας ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΦΟΠΚ), βρίσκεται στην πρώτη του δουλεία στο περιοδικό 18-Τρίαντα και στην 18-30 διαφημιστική. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2006 έχει στο ενεργητικό του έντεκα εξώφυλλα αργότερα μετακομίζει στην Αθήνα για να σπουδάσει Φωτογραφία. Συγχρόνως συνεργάζεται με διάφορα περιοδικά, διαφημιστικές και πελάτες. Τον Ιούνιος 2008 αποφοιτά από τη Leica Academy και μπαίνει στο στρατό. Τον Μάιο του 2009 απολύεται από το στρατό και αλλάζει τον εξοπλισμό του σε Canon. Τον Αύγουστο του 2009 κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο: b33k, ένα προσωπικό λεύκωμα. Τον Μάιο του 2010 μετακομίζει στο Λονδίνο.

Έχει συνεργαστεί με γνωστά περιοδικά όπως MAXIM, PENTHHOUSE, MAX Power κ.α. καθώς και με γνωστές εταιρίες στο χώρο τους (SEAT ergocar, JOE WEIDER fitness gyms, Summer Angels, the movie, THIROS bags, B.Thalle bags κ.α.)

Για περισσότερες πληροφορίες:

nikosalpha.com

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.