Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων συναντά το Γιάννη Κολεσίδη

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, υποδέχεται με χαρά το φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Reuters Γιάννη Κολεσίδη ο οποίος θα παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του.

 

Σάββατο 22 Ιανουαρίου στο Κ.Α.Μ. (αμφιθέατρο 1ου ορόφου)

Ώρα 8 μ.μ., είσοδος ελεύθερη...

 

Λίγα λόγια για το Γιάννη Κολεσίδη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Εργαστήρι Μελέτης και Εφαρμογής της Φωτογραφίας (Ε.Μ.Ε.Φ). Εργάζεται σαν φωτοειδησεογράφος απο το 1994. Μέχρι το 1997 συνεργάστηκε με τοπικό πρακτορείο φωτορεπορτάζ και από τότε έως το 2004 ανήκε στο δυναμικό του φωτογραφικού τμήματος της εφημερίδας ''Εθνος''.

Από το 2004 έως και σήμερα συνεργάζεται με το διεθνές πρακτορείο '' Reuters'' και με το μεγαλύτερο μέρος των περιοδικών των Κυριακάτικων εφημερίδων. Η δουλεία του έχει διακριθεί με μια σειρά από βραβεία ανάμεσα στα οποία είναι το δεύτερο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό World Press Photo 2009 στην κατηγορία "People in the Νews", το Αward of Excellence στο διαγωνισμό Pictures of the Year International (POY) στη κατηγορία ''Πορτραίτο'' το 2004 και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ''Ελεύθερο ρεπορτάζ'' στο διαγωνισμό FUJI Film Euro Press Awards το 1999.

...για περισσότερες πληροφορίες: www.yanniskolesidis.com

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.