Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων συναντά το Χαράλαμπο Κυδωνάκη

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, υποδέχεται με χαρά το Χαράλαμπο Κυδωνάκη, ένα ανατρεπτικό και απρόβλεπτο, φωτογράφο δρόμου, ο οποίος θα παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του.

 

Τετάρτη 1 Ιουνίου, Αίθουσα "Σταύρος Σ. Νιάρχος" του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών & Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος" στη Χαλέπα Χανίων. (Μέγαρο Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης).

Ώρα 8 μ.μ., είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το Χαράλαμπο Κυδωνάκη:

Ο Χαράλαμπος Κυδωνάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια και σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη φωτογραφία στη Φωτογραφική Λέσχη Αρχιτεκτονικής Σχολής (Φ.Λ.Α.Σ.).Η φωτογραφία του αντικειμένου της δουλειάς του τον βοήθησε να καταλάβει αρκετά πράγματα για την προοπτική και το φως. Τα τρία τελευταία χρόνια θεματικά ενδιαφέρεται σχεδόν αποκλειστικά για τη φωτογραφία

δρόμου. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Κρήτη και φωτογραφίες του υπάρχουν σε διαδικτυακά περιοδικά όπως La pura vida, Truth, Grey Magazine, Βακχικόν κ.α.

Έχει επιμεληθεί την έκδοση του βιβλίου "Venustreet - b & w candids" με συμμετοχή φωτογράφων απ' όλο τον κόσμο και γράφει θέματα σχετικά με τη φωτογραφία στο blog του.

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.