Διήμερο Σεμινάριο & Έκθεση Φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη στα Χανιά!

Πλάτων ΡιβέλληςΗ Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 9 -10 Φεβρουαρίου 2013 στην Αίθουσα "Σταυρος Σ. Νιάρχος" Εθνικού Ιδρύματος "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", στη Χαλέπα Χανίων . Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι και για τις δύο μέρες 10 με 2 το μεσημέρι και 4 με 9 το βράδυ(συνολικά 18 ώρες).

Το σεμινάριο θα είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα γνωστά μέχρι σήμερα "Εισαγωγικά" σεμινάριά του Πλάτωνα Ριβέλλη. Ο τίτλος τού σεμιναρίου είναι "Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία". Το περιεχόμενό του θα αφορά κυρίως το τι, το πώς και το γιατί όταν φωτογραφίζουμε, όταν απορρίπτουμε και όταν επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας. Οι προβολές και οι συζητήσεις θα είναι τα εργαλεία ανάλυσης τού περιεχομένου.

Το κόστος τού σεμιναρίου θα είναι 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ). Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα στέλνουν ένα mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Πλάτων Ριβέλλης, ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ελευθερία Σειστάκη, ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Κλουβιδάκης Ιωάννης, δηλώνοντας, εκτός από το ονοματεπώνυμό τους, την ηλεκτρονική τους διεύθυνση και το τηλέφωνό τους.

Τα δίδακτρα θα εξοφληθούν την πρώτη μέρα τού σεμιναρίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΕ.Φ.ΚΙ.

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.