Μυρτώ Παπαδοπού...

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων (ΛΕΦΚΙ) σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ έχει την χαρά να παρουσιάζει την φωτογράφο Μυρτώ Παπαδοπούλου σε μια προβολή και συζήτηση επάνω σε φωτογραφικές εργασίες της, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι – ΚΑΜ) στις 20:30 (είσοδος ελεύθερη).

Η Μυρτώ Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 2006 έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Διεθνές κέντρο φωτογραφίας της Νέας Υόρκης (ICP-International Center of Photography, N.Y) απ'όπου πήρε και υποτροφία. Το 2007 συμμετείχε στο EddieAdamsworkshop με επικεφαλείς τους MicheleMcNally και VincentLaforet από τους NewYorkΤimes.

Η δουλειά της έχει διακριθεί σε διοργανώσεις όπως το MagentaFoundation (Emergingphotographer 2013), έχει κερδίσει βραβεία και έχει συμμετάσχει σε σημαντικά φεστιβάλ όπως στο Moisoff de la photo 08 στο Παρίσι, στο Photoquai 2em BiennalduMonde 09 στο MuseeQuaiBranly στο Παρίσι, στο NY Photo festival 09, στο LOOK3 BetweenFestival 2010 στην Αμερική, στο DumboArtsFestival 2011 στην Νέα Υόρκη, στο Athens Photo Festival 2011, 2012 στην Αθήνα και σε άλλα. Συνεργάζεται με τους : Time, GEO, LeMonde, NeueZugerZeitung, DAS Magazine, VisionMagazine, CorrieredellaSera,ElMundo, LaStampa, Diariomagazine, Κ Καθημερινή κ.α και στο διαδίκτυο με τους LENS των NewYork Times,TIME.com κ.α. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα σαν φωτογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ.

www.myrtopapadopoulos.com

© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.