Έναρξη Μαθημάτω...

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε -υπενθυμίσουμε ότι η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει μαθήματα αρχαρίων για την νέα σεζόν! 

Ξεκινούν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου θα είναι διάρκειας περίπου οκτώ μηνών και θα γίνονται κάθε Τετάρτη 7:00-9:00 μμ στον πολυχώρο «Λεκτόριο» στο Κουμ Καπί (Μίνωος 31).

 
Το τμήμα αρχαρίων εστιάζει σε τεχνικά θέματα της φωτογραφικής λήψης, επεξεργασίας ψηφιακών αρχείων αλλά και σε μια σειρά σεμιναρίων εισαγωγής στην καλλιτεχνική φωτογραφία, δημιουργία πορτφόλιο, οπτική αφήγηση, σχολιασμό φωτογραφιών, έκθεση φωτογραφίας των συμμετεχόντων, κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής την Τετάρτη 6 ή την Τρίτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 - 7:30 μμ στο «Λεκτόριο».

Λόγω των νέων συνθηκών και του πρωτοκόλλου υγειονομικής ασφάλειας, θα γίνει δεκτός μικρός αριθμός σπουδαστών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ στο χώρο θα μπορούν να εισέλθουν επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό ράπιντ τεστ 48 ωρών.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6978235423, 6973828345 και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Σας περιμένουμε!!
© 2008 ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων
Το περιεχόμενο της σελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ανωτέρω.
Απαγορεύεται η ολική ή τμηματική αναπαραγωγή της σελίδας αυτής χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της.
Copy of any content of this site is prohibited.